Ønsker du mer informasjon, eller kanskje en demonstrasjon av Ooni pizzaovner? Ta kontakt:

Anders, Salgsansvarlig                                                                                                                                                              Mob: 41 61 27 23

e-post: anders@piacere.no

Per,                   Daglig leder                                                                                                                                                                   Mob: 97 19 62 42

e-post: per@piacere.no

 

Piacere Import AS
Vetlandsveien 28
0671 Oslo

Orgnr: 921 564 155

 

Piacere Import AS

Piacere ble startet av Anders og Per høsten 2018. Vi har vært gode kolleger i flere år og har tilsammen nærmere 50 års salgserfaring.

Begge har lenge hatt lyst til å starte noe eget, og tilfeldigheter førte til at vi nå er klare til å tilby de unike pizzaovnene fra Ooni til hele Norge.

Kort fortalt; Per bygde ny terrasse og ville ha en pizzaovn, men ikke en som tok halve terrassegulvet og kostet mer enn byggematerialene.

Etter noe leting kom han over Ooni3, en liten, pelletsfyrt ovn som så spennende ut. Den var imidlertid klønete å få tak i, og halve sommeren gikk før første pizza var ferdig på terrassen. Hadde han vært religiøs, ville han ha kalt det en åpenbaring da pizzaen kom ut av ovnen. På et drøyt minutt var en fantastisk, italiensk pizza stekt i den lille stålboksen. 

Gjennom sensommeren ble stadig flere pizzaer stekt, og spørsmålet dukket opp i Pers hode; "Hvorfor har ingen tatt skikkelig tak i dette fantastiske produktet i Norge?".  Som med mye annet; "Ingen gjør det for deg, du må gjøre det selv."

Per nevnte ideen for sin gode kollega Anders, og etter ca 2 sekunder tenketid svarte han "Jeg er med !"

Første henvendelse til Oonis hovedkontor i Skottland ble sendt 3.september, og i slutten av november hadde vi våre første Ooniovner på lager, klare for salg. Det var noen hektiske uker med mange tanker og ideer, mye praktisk som skulle på plass, men også mye moro. Og mer moro skal det bli utover.

Vi gleder oss til å gi det norske folk muligheten til, enkelt og rimelig, kunne nyte ;

                                                Ekte Pizza -Hjemme