• Pizzadeig oppskrift.

    Pizzadeig oppskrift.

    Her er oppskriften vi bruker oftest når vi lager pizza i Ooni.

    1 kg mel gir ca 1,7kg ferdig deig. Til Ooni 3 og Ooni Koda er 200g pr deig en fin størrelse. Ooni Pro er klar til å ta i mot deiger på 250-260g. Regn ut selv hvor mye du skal lage.

    Husk at pizadeig fint kan oppbevares 5-6 dager i kjøleskap......den blir bare enda bedre!

    Les mer…
    18.06.2019 08.24
  • Deigen

    Deigen

    Deigen er det viktigste når det handler om pizza. Hva man topper den med gir hver pizza sitt særpreg, men deigen er selve hjertet i pizzaen.

     

     

    Les mer…
    14.06.2019 15.45
  • Kort om pizza

    Kort om pizza

     

    Alle liker pizza. I en eller annen form. Det kan være tykkbunnet amerikansk pizza med masse ost og fyll, eller enkle italienske pizzaer med millimetertynn bunn og enkle, rene smaker.

    Det er mange meninger og påstander om hva som er godtatt å ha på en pizza. Noen forbanner ananas, men legger selv banan på pizzaen. Andre mener at pizza uten bøffelmozarella og saus av San Marzano D.O.P-tomater knapt fortjener å kalles pizza.

    Vi mener definisjonen på en bra pizza er ganske enkel…….synes du den smaker godt; ja da er det en bra pizza.

    Temaet pizza er enormt, og vi skal ikke engang nærme oss en brøkdel på denne siden. Grunnen til det er todelt. For de fleste blir det uinteressant, og vi har ikke all den kunnskapen.

    Det vi imidlertid kan litt om er pizzaovner, og det å lage god pizza hjemme. Vår inspirasjonsside vil derfor inneholde litt om våre ovner, og mest om hjemmelaget pizza.

    Piacere AS importer og selger pizzaovner fra Ooni i Norge. Tanken bak Ooni er at alle skal ha mulighet til å lage ekte, italiensk pizza hjemme. Våre ovner er små, lette og rimelige. De oppnår samme varme som de store vedfyrte ovnene og steker en pizza på 1-2 minutter. Den store forskjellen er størrelse og oppvarmingstid på en Ooni og en stor pizzaovn. Fra du tenner opp med pellets, ved eller gass i en Ooni til den har 450-500 graders varme tar det kun 15-20 minutter. Du rekker å tenne opp, steke pizza og mette hele familien før en oppmurt pizzakuppel er klar til bruk.

    14.06.2019 15.27