Ønsker du mer informasjon, eller kanskje en demonstrasjon av Ooni pizzaovner? Ta kontakt:

Anders, Salgsansvarlig                                                                                                                                                              Mob: 41 61 27 23 

e-post: anders@piacere.no

Per,                   Daglig leder                                                                                                                                                                   Mob: 97 19 62 42

e-post: per@piacere.no

 

Piacere Import AS
Vetlandsveien 28
0671 Oslo

Orgnr: 921 564 155

 

Hvorfor kjøpe av oss?

Når man vurderer å kjøpe en pizzaovn er det naturlig å undersøke en del rundt produkt, pris, kvalitet osv. Det er et stort tilbud og mange aktører å velge mellom. Noen er store og etablerte, andre er små og nye nisjebedrifter. Piacere tilhører definitivt siste gruppe.

Vi fokuserer primært på Ooniprodukter, og har god kjennskap til alle ovnsmodellene og tilbehøret vi tilbyr. Samtlige ovnsmodeller har vi selv brukt over lang tid, både med pellets, ved og gass, og vi kan gi dere gode råd og tips om hvilken ovn dere bør velge ut fra behov.

Som direkteimportør fra Ooni sentralt har vi god tilgang på ekstra utstyr og deler om noe skulle trenge utskiftning. Det skal aldri være et problem når du handler hos oss.

Vi gir våre kunder rask og personlig respons og oppfølging, og er alltid opptatt av kundens beste. Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos Piacere AS.